• Magazine doorsturen
  • Share
  • Volledig scherm
  • Print
  • Zoeken in edities

Ronduit

Ronduit Rijn IJssel is het digitale personeelsmagazine van Rijn IJssel. Per editie staat een thema centraal. Met dit thema als uitgangspunt informeert Ronduit medewerkers over ontwikkelingen, projecten en activiteiten bij Rijn IJssel. Ronduit verschijnt vier keer per schooljaar. Heb jij een goed idee, interessant onderwerp of leuke activiteit? Laat het ons weten via ronduit@rijnijssel.nl.

Ronduit nummer 43

Ronduit nummer 43

  • CIOS Magazine #1 2017

    CIOS Magazine #1 2017

  • Ronduit nummer 42

    Ronduit nummer 42

  • Ronduit nummer 41

    Ronduit nummer 41

  • Ronduit nummer 40

    Ronduit nummer 40

  • Ronduit nummer 39

    Ronduit nummer 39

  • CIOS Magazine #1 2016

    CIOS Magazine #1 2016

  • Ronduit nummer 38

    Ronduit nummer 38

  • Ronduit nummer 37

    Ronduit nummer 37

  • CIOS Magazine #2 2015

    CIOS Magazine #2 2015

  • CIOS Magazine #1 2015

    CIOS Magazine #1 2015

  • Rijn IJssel Internationalisering

    Rijn IJssel Internationalisering

Ronduit nummer 43

Ronduit nummer 43

  • CIOS Magazine #1 2017

    CIOS Magazine #1 2017

  • Ronduit nummer 42

    Ronduit nummer 42

  • Ronduit nummer 41

    Ronduit nummer 41

  • Ronduit nummer 40

    Ronduit nummer 40

  • Ronduit nummer 39

    Ronduit nummer 39

  • CIOS Magazine #1 2016

    CIOS Magazine #1 2016

  • Ronduit nummer 38

    Ronduit nummer 38

  • Ronduit nummer 37

    Ronduit nummer 37

  • CIOS Magazine #2 2015

    CIOS Magazine #2 2015

  • CIOS Magazine #1 2015

    CIOS Magazine #1 2015

  • Rijn IJssel Internationalisering

    Rijn IJssel Internationalisering

Ronduit nummer 43

Ronduit nummer 43

  • CIOS Magazine #1 2017

    CIOS Magazine #1 2017

  • Ronduit nummer 42

    Ronduit nummer 42

  • Ronduit nummer 41

    Ronduit nummer 41

  • Ronduit nummer 40

    Ronduit nummer 40

  • Ronduit nummer 39

    Ronduit nummer 39

  • CIOS Magazine #1 2016

    CIOS Magazine #1 2016

  • Ronduit nummer 38

    Ronduit nummer 38

  • Ronduit nummer 37

    Ronduit nummer 37

  • CIOS Magazine #2 2015

    CIOS Magazine #2 2015

  • CIOS Magazine #1 2015

    CIOS Magazine #1 2015

  • Rijn IJssel Internationalisering

    Rijn IJssel Internationalisering

Door: Mirna Balk

Dick Heuvelman

 

In deze rubriek stelt een nieuwe medewerker zichzelf voor, of vertelt een medewerker die Rijn IJssel gaat verlaten iets over zijn/haar tijd bij Rijn IJssel.

 

Ooit begonnen in de horeca en overgestapt naar het onderwijs, voor Dick de beste stap in zijn loopbaan.

 

Het slechtste advies ooit: ‘ga nooit het onderwijs in’

Ondanks bovenstaand advies dat Dick op 16-jarige leeftijd kreeg, maakte hij in 1991, toen werkzaam in de horeca, de overstap naar het onderwijs. Hij was in maart begonnen aan zijn studie docent en in september stond hij al voor de klas. “Een zware tijd’’ noemt Dick het, de combinatie werken studeren gezin viel hem en ook zijn gezin zwaar. Dick begon op het vmbo in Apeldoorn en daar leerde hij om met leerlingen om te gaan. Daar komt ook zijn voorliefde om te werken met jongeren met een rugzakje vandaan.

Bij Vakschool Wageningen, in zijn functie als docent koken, maar ook als mentor en stagebegeleider kwamen zijn passies samen. Hij leerde studenten koken en tegelijkertijd was hij een luisterend oor en kon hij hen adviezen geven. Want studenten begeleiden en ergens naar toe brengen, dat vindt Dick toch wel het leukste van zijn baan.

 

Aan tafel met André Gerritsen van ’t Amsterdammertje

De bevlogenheid van Dick straalt van hem af als ik hem vraag met wie hij wel eens aan tafel zou willen zitten. Daar hoeft Dick niet over na te denken. “Met André Gerritsen van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. André met zijn boevenkop, die hij nog steeds heeft, die binnenkwam op niveau 2, doorging naar niveau 3 en tenslotte niveau 4 deed en die nu een prachtig restaurant heeft. Mooi dat oud-studenten zo’n prachtige carrière doormaken en dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren.”

 

En nu tijd voor...

“In februari vlieg ik voor het eerst alleen naar Bonaire en daar heb ik zin in. Ik doe altijd alles samen met mijn vrouw, maar nu wil ik een keer met helemaal niemand op pad. En verder blijf ik

me inzetten als bestuurslid van de Stichting Horeca Achterhoek en voor Skills Heroes. Daarnaast ga ik me meer inzetten voor De Zonnebloem en ik ga starten met een huiskamerrestaurant. Eén keer per maand stellen we onze huiskamer open en ga ik koken voor de gasten. Zaterdag 17 december was de eerste avond en we zaten helemaal vol!”

 

Dick blijft betrokken bij de horeca, zijn passie. Wij wensen Dick heel veel succes en vooral veel plezier.

 

Heb jij een nieuwe collega of een collega die Rijn IJssel gaat verlaten. Verdient deze collega wel wat extra aandacht? Meld hem of haar dan aan via ronduit@rijnijssel.nl

  • MENU
  • 15 - 17
  • Share
Overzicht edities

Ronduit nummer 43

CIOS Magazine #1 2017

Ronduit nummer 42

Ronduit nummer 41

Ronduit nummer 40

Ronduit nummer 39

CIOS Magazine #1 2016

Ronduit nummer 38

Ronduit nummer 37

CIOS Magazine #2 2015

CIOS Magazine #1 2015

Rijn IJssel Internationalisering