Ronduit Rijn IJssel is het digitale personeelsmagazine van Rijn IJssel. Per editie staat een thema centraal. Met dit thema als uitgangspunt informeert Ronduit medewerkers over ontwikkelingen, projecten en activiteiten bij Rijn IJssel. Ronduit verschijnt vier keer per schooljaar. Heb jij een goed idee, interessant onderwerp of leuke activiteit? Laat het ons weten via ronduit@rijnijssel.nl.
- Utrechtsestraat
•- Velperweg
•- Veluwestraat
•- Zijpendaalseweg
Rijn IJssel-locaties met dienstfietsen:
•- Alexanderstraat
• - Kronenburgsingel
• - Middachtensingel
• - Thorbeckestraat
Via de Service Desk van deze locaties kun je een dienstfiets reserveren.
Win een Italiaans pastapakket van Barilla!
“Voor iedereen geldt:
voorsprong door training!”
Stuur uiterlijk 3 juli jouw antwoord op onderstaande prijsvraag op naar ronduit@rijnijssel.nl . Onder de juiste inzendingen verloten wij een Barilla pastapakket!
Prijsvraag:
hoeveel verschillende soorten (vormen) pasta maakt Barilla?
Pasta!
De Italiaanse keuken staat bol van pure, eerlijke, authentieke en regionale gerechten. Academia Barilla stelt zich als doel om deze (h)eerlijke keuken wereldwijd te promoten. Sinds begin dit jaar mag Rijn IJssel Vakschool Wageningen, als enige in Europa buiten Italië, trainingen en opleidingen verzorgen van het vermaarde opleidingsinstituut Academia Barilla. Wie écht Italiaans wil leren koken hoeft tegenwoordig dus niet meer naar Italië. Leer de grondbeginselen van de Italiaanse gastronomie en schrijf je in voor een van de kookworkshops die worden gegeven door in Italië gecertificeerde, deskundige docenten van Vakschool Wageningen.
Kan je niet wachten? Ga dan alvast zelf aan de slag met dit heerlijke zomerse recept. Farfalle met zongedroogde tomaten, walnoten, basilicum en Parmezaanse kaas .
Ingrediënten (voor 4 personen):
1 doos Barilla Plus Farfalle
1 kopje grof gehakte walnoten
1/2 kopje zongedroogde tomaten in olijfolie, julienne gesneden
2 teentjes geplette knoflook
1/4 kopje Extra Virgin olijfolie
1 kopje Parmigiano Reggiano kaas, vers geraspt
1/2 kopje verse basilicum
Bereidingswijze:
Breng een grote pan water aan de kook. Rooster de walnoten 1-2 minuten in een kleine koekenpan totdat ze lichtbruin zijn. Doe ze vervolgens in een grote kom.
Voeg de zongedroogde tomaten (inclusief een beetje olie van de tomaten), knoflook en olijfolie toe.
Kook de Barilla Plus Farfalle volgens aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg toe aan de pasta in de kom.
Voeg de Parmigiano kaas en basilicum toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng goed en serveer.